HOW TO PLAY DAILY TRIVIA QUIZ FLIPKART 1 APRIL 20201

 As all Users Knows Flipkart introduce 1 new futures for all users to Win Exclusive Prices, So here is one off the Game Daily Trivia, We will Give you Flipkart Daily Trivia Quiz Question With Correct Answer, Let's Check it Out to Play and Win Prizes. 

Follow Telegram Channel

Every Day Flipkart Trivia Quiz Get Live, You Have to Answer 5 Question With Correct Answer and That will give you Chance to Win Prizes. So here are Daily Trivia Quiz Correct Answers.

HOW TO PLAY DAILY TRIVIA QUIZ FLIPKART 1 APRIL 20201

  1. Download Flipkart App From Goggle Play Store or Apple Store. 
  2. Open App and Sign in to Flipkart App. 
  3. Now Find the Game Zone at Down and Click on it. 
  4. You are Now in Game Zone Section, Now you have to scroll down and find Daily Trivia. 
  5. Start Game there will be Total 5 Question and you have to give all 5 Correct Answers. 

Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Answers 1 April :

Q1:Since its second season, which of these crime shows is hosted by Anup Soni?

Answer 1: Crime Patrol

Q2: Who played the role of Ustad Jameel Khan in the Ranbir Kapoor film ‘Rockstar’?

Answer 2: Shammi Kapoor

Q3:The song ‘I Just Called to Say I Love You’ was performed by which singer in 1984?

Answer 3: Stevie Wonder

Q4: Which singer won a Filmfare Award for the iconic title song of ‘Chaudhvin ka Chand’?

Answer 4: Mohammed Rafi

Q5: Yellow’ and ‘Red’ are two characters in which popular TUBA Entertainment show?

Answer 5: Larva


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 31 March

Q1: Which of these has the ability to orient itself as it falls to land on its feet?

Answer 1: Cat


Q2: Ghar ka bhedi Lanka dhaye’ is an idiom referring to which Ramayana character?

Answer 2: Vibhishana


Q3: Waymo is a self-driving car company owned by which technology giant?

Answer 3: Alphabet


Q4: What station code is used by the railway station with the longest name in India?

Answer 4: MAS


Q5: Which term was coined in 1959 by American scientist Arthur Lee Samuel?

Answer 5: Machine learning


Post a comment

0 Comments